Ochotnické divadlo bratří Mrštíků Hrušovany Vás, ve spolupráci s hrušovanskou T.J. Sokol, zve na divadelní premiéru komedie Ani za milion!, která se bude konat v sobotu 8.června ve 20:30hod. pod širým nebem na Sokolovně. Předprodej vstupenek v restauraci na SOKECU.


Místní knihovna oznamuje, že bude v pátek 7. června zavřená.


MUDr. Růžičková oznamuje, že ve dnech 6. a 7. 6. 2024 nebude ordinovat z důvodu čerpání dovolené. Zástup MUDr. Kolegar v Židlochovicích.


Kamenictví G.A.L bude přijímat objednávky na veškeré kamenické práce za výhodné ceny. Pro využití této akční nabídky, je nutné si sjednat přesný čas schůzky s kameníkem na telefonním čísle 777-888-332. Nabízí:

  • Nové pomníkové sestavy v žulovém provedení
  • broušení starých hrobů
  • kompletní služby v oboru kamenictví a restaurování
  • veškeré opravy a úpravy Vašeho hrobu
  • dnes sleva až 30%

Firma JURIGA z Troskotovic bude v pátek 7. 6. v 11:30 hodin u stánků prodávat rané brambory: 1 kg za 15,- Kč, balení po deseti kilogramech.


Kameník Petr Dundálek z Kamenosochařství Gerhard Vás zve na místní hřbitov ve čtvrtek 30.5. od 10:20 do 10:30hod. Představíme Vám naši nabídku za výhodné ceny, prohlédnete si naši práci, získáte katalog pomníků. Vše nezávazně a zdarma.


Zítra navštíví naši obec prodejce vajec, pan Prokeš. Bude prodávat na parkovišti u letního kina v 9:45 hod. a na Sídlišti v 10:00 hod. Cena vajec je 75 Kč a 85 Kč za proložku.

Zpět nahoru