Děkuji touto cestou všem, kteří v těchto náročných chvílích šíření infekčního onemocnění koronavirem, pomáhají v naší obci vyrábět a dodávat ochranné roušky, pomůcky, desinfekci a další potřeby.

Děkuji ženám v domácnosti, zastupitelkám, spolkům a všem dobrovolníkům, kteří se rozhodli tyto ochranné roušky vyrábět, společně s obcí, zdarma. Roušky šijí s nasazením a společně se snažíme, aby se dostaly ke všem spoluobčanům, pracovníkům obce, lékařům, lékárníkům, pracovníkům pošty a obchodníkům. Naše společná aktivita stále pokračuje…

Také chci poděkovat studentům za nabídku hlídání dětí rodičů, kteří nemohou být uvolněni z práce (lékaři, policie, hasiči, záchranná služba).

Děkuji dobrovolníkům, kteří oslovují starší a nemocné spoluobčany, osamělé seniory a nabízí jim službu nákupů potravin, léků a obědů.

Velké poděkování patří především těm, kteří jsou připraveni denně nabízet svoje služby - obvodním lékařům, stomatologům, lékárníkům, pracovníkům pošty a prodavačkám i pracovníkům jídelen. Zkrátka ti všichni se snaží v těchto náročných dnech být tu pro nás.

Věřím, že společně to zvládneme.

DĚKUJI a VYDRŽTE S NÁMI!

Miroslav Rožnovský, starosta obce Hrušovany u Brna

Zpět nahoru